Heteluchtkanon
Heteluchtkanon kopen?

Heteluchtkanon

Heteluchtkanon kopen?

Een heteluchtkanon kopen voor een goede klimaatbeheersing? Heteluchtkanonnen op gas, diesel, petroleum of elektrisch. Heteluchtkanonnen heaters van Master kopen.

Grote ruimte verwarmen met een heteluchtkanon

Met een heteluchtkanon kunt u in een korte tijd een grote ruimte verwarmen. Ideaal voor bijvoorbeeld industriële hallen, bouwplaatsen, werven, magazijnen, boerderijen, loodsen en stallen. Het voordeel van een heteluchtkanon is dat deze mobiel is en daardoor eenvoudig te verplaatsen is naar en andere ruimte of eenvoudig op te bergen is als het heteluchtkanon niet meer nodig is.

Welke brandstof voor mijn heteluchtkanon?

Heteluchtkanonnen werken op verschillende soorten brandstof. Een heteluchtkanon brandt op petroleum, gas of diesel. Doordat heteluchtkanonnen op brandstof branden is het verstandig om een heteluchtkanon regelmatig schoon te maken en te controleren of er geen vervuiling in of rond het heteluchtkanon is.

Houdt tevens rekening met de omgeving waar u een heteluchtkanon plaats. Houdt voldoende afstand tussen het heteluchtkanon en eventuele brandbare voorwerpen.

Excuses voor het ongemak, echter hebben we een nieuwe webshop sedert december 2020 en is het product dat u zoekt niet gevonden

Zoek het product opnieuw naar wat u zoekt middels onderstaande zoekfunctie